ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

Το διαμάντι της Βόρειας Ελλάδας

H Νέα Πέραμος είναι μια τουριστική περιοχή με καθαρές παράλιες, βραβευμένες με Γαλάζιες Σημαίες, με πολλά εστιατόρια, ταβέρνες και μπαράκια και αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών, κυρίως από Βαλκανικές χώρες. Ο επισκέπτης μπορεί να βρει ό,τι χρειάζεται για την διαμονή του, είτε έρθει τον χειμώνα είτε το καλοκαίρι. Η Πέραμος φημίζεται κυρίως για τις παραλίες των Αμμολόφων, όπου εκεί θα βρει αρκετές οργανωμένες παραλίες. Εκτός, όμως, από τον τουρισμό, στην Ν. Πέραμο μπορεί κανείς να απολαύσει και τα τοπικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, όπως το σταφύλι, κρασί, τσίπουρο, ελιές, λάδι, καθώς μια από τις κύριες ασχολίες των κατοίκων είναι και η γεωργία.

Περίπου 2 km από την Ν. Πέραμο βρίσκεται η παραλία των Αμμολόφων, μήκους 3 km.

Η ψιλή άμμος σε συνδυασμό με την κρυστάλλινη και ρηχή θάλασσα δημιουργούν ένα μαγευτικό, εξωτικό τοπίο, γι΄ αυτό και η παραλία προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμο.

Να σημειώσουμε ότι από το 2006 οι Αμμόλοφοι βραβεύονται κάθε χρόνο με Γαλάζια σημαία.

Στην παραλία υπάρχουν πολλά beach bar και αναψυκτήρια που προσφέρουν ξαπλώστρες, ομπρέλες καθώς και parking, όλα δωρεάν.
Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ , το ποτό σας απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, κι όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, μπορείτε να δείτε την Θάσο και το Άγιο Όρος.
Για όσους προτιμούν περισσότερη ησυχία και πιο free καταστάσεις υπάρχουν, κυρίως στους πρώτους και τρίτους Αμμόλοφους ,πολλές φυσικές παραλίες, ανεκμετάλλευτες ακόμα.

Η παραλία των Αμμολόφων “χωρίζεται” από βραχάκια σε τρεις παραλίες, οι οποίες συνηθίζεται να αναφέρονται ως πρώτοι Αμμόλοφοι, δεύτεροι Αμμόλοφοι και τρίτοι Αμμόλοφοι αντίστοιχα (Από ανατολικά προς δυτικά).
Μεταξύ των Αμμολόφων και της Ν. Περάμου εκτείνεται και η χερσόνησος του Βρασίδα με πολλές μικρές παραλίες και κολπίσκους για μπάνιο και εξερεύνηση.

Επισκεφθείτε την Ν. Πέραμο ή την Ν. Ηρακλείτσα όπου εκεί θα βρείτε πολλές ταβέρνες με φρέσκο ψάρι, μπροστά στο κύμα.

Για τον μεσημεριανό σας καφέ ή την βραδινή σας έξοδο υπάρχουν, στην περιοχή, πολλά καφέ και μπαράκια, όλα δίπλα στην θάλασσα.

RED-5

THE RED LOFT

GREEN-4

THE GREEN APARTMENT

GREEN-3

THE GRAY STUDIO

Κάντε τώρα την κράτησή σας

Σχετικα με εμας

Ανακαινισμένα, μοντέρνα στούντιο, στην καρδιά της Νέας Περάμου, μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα και λίγα λεπτά μακριά από τη διάσημη παραλία των Αμμολόφων!

Social Media

© 2023, 48lofts.com. All rights reserved. Κατασκευή – Υποστήριξη Νικόλαος Αγγελίδης