ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Check-in: Από τις 15:00
Check-out: Μέχρι τις 11:00
 
Κατά την άφιξη, απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου.
 
Η κράτηση επιβεβαιώνεται κατά την ημερομηνία κατάθεσης της συμφωνηθείσας προκαταβολής. Το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να καταβληθεί στο κατάλυμα, κατά την άφιξη.
 
Οι τιμές είναι σε Ευρώ, ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 13%, φόρο διαμονής 0,50€ ανά διανυκτέρευση και όλους τους νόμιμους φόρους.
 
Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης από τον ενοικιαστή, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Αν ο ενοικιαστής αποφασίσει να αναχωρήσει νωρίτερα απ’ ότι έχει συμφωνηθεί, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.
 
Μόνο σε περίπτωση ανωτέρας βίας, που το κατάλυμα δεν μπορεί, ολικώς ή μερικώς, να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τον ενοικιαστή, πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων και προσπάθεια εξασφάλισης διαμονής σε άλλο κατάλυμα της περιοχής, αν αυτό είναι δυνατό.
 
Ο υπέυθυνος και οι εργαζόμενοι του καταλύματος δεν δικαιούνται να εισέλθουν στα διαμερίσματα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και επιβεβαίωση από τον ενοικιαστή. Ο υπέυθυνος μπορεί να εισέλθει στα διαμερίσματα, σε περίπτωση απουσίας του ενοικιαστή, μόνο όταν συντρέχει λόγος ανησυχίας ότι το κατάλυμα ή ο ενοικιαστής διατρέχουν κάποιο κίνδυνο ή σε περίπτωση που ο ενοικιαστής παραβιάζει τους κανόνες του καταλύματος.
 
Δεν διατίθεται καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας και κανένα μέλος του συνεργείου καθαρισμού δεν εισέρχεται στα διαμερίσματα, μετά το check-in. Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει τον δικό του εξοπλισμό και τα δικά του προϊόντα καθαρισμού. Σε περίπτωση πολυήμερων κρατήσεων (>7 ημέρες) προσφέρεται η υπηρεσία καθαριότητας, μόνο κατόπιν αιτήματος του ενοικιαστή, τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα από την επιθυμητή ημερομηνία..

Ο αριθμός των επιτρεπόμενων ενοίκων κατά τη διάρκεια της διαμονής, είναι ο αριθμός των ατόμων που συμφωνήθηκαν κατά την κράτηση. Σε περίπτωση που κατά την άφιξη ή κατά τη διάρκεια της διαμονής, υπάρχουν επιπλέον επισκέπτες από τον αριθμό των ατόμων που συμφωνήθηκαν, το κατάλυμα διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση ή να επιβάλει επιπλέον χρεώσεις.
 
Για παιδιά 0-2 ετών, διατίθεται παρκοκρέβατο χωρίς επιπλέον χρέωση, κατόπιν αιτήματος.
 
Το κατάλυμα δε φέρει ευθύνη για τα υπάρχοντα των ενοίκων, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί για να τους προστατεύσει και να τους προειδοποιήσει για πιθανούς κινδύνους.
 
Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια. Σε περίπτωση που κάποιος ένοικος προσέλθει με κάποιο κατοικίδιο, χωρίς ενημέρωση, το κατάλυμα έχει δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο, να ακυρώσει την κράτηση και να χρεώσει τη συνολική αξία της, όπως ήταν προγραμματισμένο.
 
Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα μέσα στα διαμερίσματα.
 
Δεν διατίθεται ιδιωτική θέση στάθμευσης. Η στάθμευση στους γύρω δρόμους, είναι δωρεάν.
 
Ώρες κοινής ησυχίας: 15:00 – 17:30 και 23:00 – 07:00.
 
Οι ένοικοι παρακαλούνται να μην προκαλούν όχληση, να συμπεριφέρονται κόσμια, καθώς και να σέβονται τους άλλους ενοίκους, το προσωπικό και τους χώρους του καταλύματος. Το κατάλυμα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εξυπηρέτηση ή να εκδιώξει, με κάθε επιφύλαξη, οποιοδήποτε άτομο δε συμμορφώνεται με τους κανονισμούς ή επιδεικνύει επικριτέα συμπεριφορά. Σε αυτή την περίπτωση, το κατάλυμα δεν υποχρεούται να καταβάλει καμία αποζημίωση.
 
Σε περίπτωση φθοράς δωματίου ή άλλης περιουσίας, που οφείλεται σε δόλο, βούληση ή αμέλεια, το κατάλυμα διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε χρέωση του ποσού της ζημίας που υπέστη, συμπεριλαμβανομένης της ζημίας λόγω διακοπής των δραστηριοτήτων, στην πιστωτική / χρεωστική κάρτα του εγγεγραμμένου πελάτη. Στις περιπτώσεις όπου ο πελάτης δεν έχει πληρώσει με πιστωτική κάρτα, αλλά με μετρητά ή άλλο τρόπο, το ξενοδοχείο θα απαιτήσει την άμεση καταβολή του ποσού της ζημίας που υπέστη από τον πελάτη, αλλιώς επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του.
 
Η επιχείρηση θεωρεί αυτονόητο, ότι κατά την άφιξη, ο ενοικιαστής γνωρίζει τις πολιτικές του καταλύματος και αποδέχεται τους όρους και τις υποχρεώσεις, που καθορίζονται από αυτές.

Κάντε τώρα την κράτησή σας

Σχετικα με εμας

Oλοκαίνουργια studios , στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 48, μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα και μόνο μερικά λεπτά μακριά από τη διάσημη παραλία των Αμμολόφων! Το κάθε ένα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4 άτομα!

Social Media

© 2023, 48lofts.com. All rights reserved. Κατασκευή – Υποστήριξη Νικόλαος Αγγελίδης